The Layover – If there is a line it’s a good sign

Anthony Bourdain is terug! Vorige week lagen we nog dubbel om een stel harige bikers die culinair dachten te zijn. Tony Bourdain daarentegen is een held voor iedereen die van een goed bord eten houdt. In The Layover heeft hij telkens maar één of twee dagen om een hele stad te verkennen en z’n maag vol te proppen.

Om te beginnen krijg je natuurlijk weer een enorme hoeveelheid aan bizarre gerechten voorgeschoteld. Peanut pancake’s, soyabeans milk, pizza met frambozen en soep van ingewanden. Je moet er van houden. Maar feit is dat Tony telkens weer vette underground kroegen en restaurants aan weet te wijzen en een duidelijk beeld van de stad weet te schetsen. Daarbij wordt hij vaak bijgestaan door locals, die hele tafels vol eten voor hem bestellen.

Tony Bourdain zelf is ook weer hilarisch als altijd. Zijn one-liners tijdens het proeven van nieuwe gerechten zijn komisch; “Oh yeah, god totaly wants you to eat this.” Maar vooral als hij de stad doorkruist maakt hij de ene na de andere grappige opmerking;

“Do you know what I hate? I hate people who don’t walk on escalators. Escalators are there to help you walk faster, not to avoid walking entirely, you fat useless hump.”

Het belangrijkste motto van Bourdain is “If there is a line it’s a good sign.” Drie kwartier wachten op een goed bord eten vindt hij geen probleem. Dit is dus niet het soort show dat je moet kijken als je blut of op dieet bent. Na het zien van een aflevering wil je namelijk maar twee dingen; een vliegticket boeken naar de stad in kwestie en eten, veel eten.

 

The Layover on IMDb:

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: