Call of the Wildman – Worstelen met wasberen

Als je last hebt van spoken bel je de ghostbusters, als je last hebt van demonen bel je de exorcist en als je last hebt van wilde beesten bel je de Turtleman. Denk nu niet aan Leonardo, Donatallo en andere ninja’s. Zelfs in Kentucky waar hij woont en beroemd is wordt hij gezien als een volslagen idioot, met een opmerkelijke vreugdekreet; Live action!

Het komt er een beetje op neer dat als je agressieve dieren op je terrein hebt Turtleman ze komt vangen en ergens anders weer vrij laat. Hij worstelt met big-ass schildpadden, slangen, bosmarmotten en wasberen die een stuk lijper blijken dan je zou verwachten. Live action! Achterop een krokodil springen en z’n bek dichthouden zoals we kennen van tv lijkt er opeens niets bij.

Zonder aarzeling duikt hij in een smerige vijver die dagelijks door koeien gebruikt wordt als wc. Live action! Hij rolt een paar keer door het water en haalt binnen een paar minuten twee enorme bijtende schildpadden boven. Live action! Hij doet er ook niet moeilijk over om in een auto stappen, de deur achter hem dicht te doen en daar binnen een potje te worstelen met een wasbeer. Live action!

Turtleman heeft big cohones en een grappige vreugdekreet die te pas en te pas gebruikt wordt. Live action! Daarnaast gebruikt hij zo’n ‘yililililil-gilletje’ dat we gewend zijn van Arabische vrouwen én hij heeft vrijwel altijd z’n hond bij. Een beetje een mix van Steve Irwin, The Dog Whisperer en je lokale dorpsgek dus. Live action!

 

Call of the Wildman on IMDb:

 

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: