Good Vibes – Beste animatieserie van 2011

Mondo is 15 jaar oud. Hij is bleek, dik en vriendloos. In de zomervakantie verhuist hij met zijn moeder naar het strand in Californië. Daar wordt hij al snel vrienden met Woody, die hem de stad een beetje laat zien. Must-see cartoon!

De personages in de serie zijn stuk voor stuk hilarisch. De moeder van Mondo maakt zonder dat ze het door heeft de ene na de andere dubbelzinnige opmerking. De zus van Woody is bekend uit ‘MTV’s 16 and Bitchy’. Wijze raad moet komen van een hippie in een rokerig busje. De lerares op school is zo enorm gigantisch belachelijk overdreven dik dat ze klem zit in haar elektrische rolstoel.

De verhalen in de serie zijn stuk voor stuk hilarisch. Als de jongeren te veel met hun telefoons bezig zijn worden ze met z’n allen in de rimboe gedropt. En als blijkt dat er geen alcohol op het strand gedronken mag worden bouwt Mondo een drijvende stad om Spring Break op te vieren. Om over de bijverhalen nog maar te zwijgen.

Voor de rest krijgen we een grote hoeveelheid absurde situaties, geniale grapjes en geweldige one-liners. Dit is ongetwijfeld de grappigste cartoon van dit jaar. Absolute aanrader voor iedereen die van Family Guy, The Simpsons, Futurama, American Dad en noem maar op houdt. Beste nieuwe animatieserie van dit jaar!

Good Vibes Trailer

Good Vibes on IMDb:

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: