Black Mirror – Zou jij een varken neuken?

De Engelse prime-minister krijgt een video te zien waaruit blijkt dat de prinses ontvoerd is. Heel het volk weet er al van, de video staat al op Youtube en Facebook en is trending op Twitter. Om de prinses vrij te krijgen heeft de ontvoerder één bizarre eis. Hij wil dat de prime-minister op live televisie een varken neukt. Zie je het voor je?

Natuurlijk probeert de overheid vervolgens met man en macht de ontvoerder(s) op te sporen. Ze verzinnen een plannetje waardoor de prime-minister niet zelf het varken hoeft te neuken en vallen een paar random gebouwen binnen. Maar als dat allemaal niet lijkt te gaan lukken blijven er nog maar weinig opties over.

Hoe bizar het verhaal ook klinkt de serie laat het allemaal heel erg echt lijken. We kijken mee met verschillende mensen die aan de buis gekluisterd zitten in het ziekenhuis, de lokale pub en gewoon thuis. En we kijken mee met de journalisten die het nieuws uit willen zenden en daarbij allemaal verschillende normen en waarden hanteren.

In het begin van de eerste aflevering kun je je nog niet echt voorstellen dat het echt zo ver gaat komen. Maar naarmate de aflevering vordert begint de tijd toch echt te dringen. Er blijft bij de kijker maar een vraag over. “Hij gaat toch niet echt dat varken neuken?!?!” Kijken dus.

 

Black Mirror on IMDb:

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: