Afgelopen week op Uitzending Gemist

Jij was natuurlijk de hele week aan het leren, zuipen, werken en neuken. Daarom bij deze een overzichtje van wat je deze week gemist hebt op de Publieke Omroep. (Dat zijn die drie zenders die je normaal gesproken overslaat als je begint met zappen.)

Uiteraard kijk je Pownews. En Opsporing Verzocht natuurlijk, om te zien of er nog matties gezocht worden. Maar deze drie shows heb je waarschijnlijk nog niet gezien. Veel plezier zo op je vrije zondag!

  • Weijers Ontweekt!

-> Weijers Ontweekt! op Uitzending Gemist

Cabaratier Guido Weijers neemt vanavond al weer voor de tweede keer de week door. Ontweken noemt hij dat. Aan de hand van een aantal grappige sketches rukt hij het nieuws van de week totaal uit z’n verband. Een beetje Koefnoen en Neonletters-achtig. Grappig.

  • Nederland van Boven

-> Nederland van Boven op Uitzending Gemist

In deze eerste aflevering van Nederland van Boven bekijken we een gemiddelde dag uit het leven van een gemiddelde Nederlander. In vogelvlucht zien we hoe de Nederlanders wakker worden, zich verplaatsen naar school of werk en weer terug naar huis gaan. We kijken mee achter de schermen bij alle belangrijke centrales waar bijvoorbeeld energie- en watertoevoer aangestuurd wordt. Maar we komen er ook achter welk gezicht bij die omroep-stem van Station Utrecht Centraal hoort. Herkenbaar en leerzaam tegelijk.

  • Premier Gezocht!

-> Premier Gezocht! op Uitzending Gemist

Alleen leuk als je van debatteren houdt, want meer gebeurt er niet. Vier bekende politici vormen de jury en vier jongeren nemen het tegen elkaar op in deze wedstrijd. Ze moet diverse malen tegen elkaar debatteren en diverse standpunten verdedigen. De ervaren politici voorzien de groentjes van kritiek en kiezen uiteindelijk één winnaar.

 

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: