Big Shrimpin – Garnalen en kunstgebitjes

Ja nou weten we het wel, eten uit de zee halen is gevaarlijk. We zagen shagrokers verdrinken in Deadliest Catch, spleetogen geramd worden in Whale Wars en in Big Shrimpin, daar stoot iemand z’n hoofd een keer.

Nee de vissersboten van deze garnalenvangers varen niet door bevroren water of dodelijke stormen. Ze dobberen kalmpjes een paar uur van de kust. Ze werken wel hoor hard daar niet van, maar spannend is het niet. Het ergste dat er in de eerste afleveringen gebeurt is dat er iemand z’n hoofd stoot. Zo nu en dan vissen ze wat stenen of modder op, dat wordt dan een beetje uitgemolken als zijnde gevaarlijk maar verder gebeurt er niks.

Het merendeel van de tijd zie je niet dat ze aan het vissen zijn maar hoe er van alles op de boot kapot gaat. Vrijwel de gehele cast bestaat uit mensen met meer vingers dan tanden. Ze moeten bijna allemaal ondertiteld worden om het begrijpbaar te houden. Slechts op één boot werkt sympathiek personeel. Te weinig om de show boeiend te houden.

Na de eerste aflevering heb je al wel door hoe het binnenhalen van garnalen in z’n werk gaat, daarna gebeurt er tot dusver te weinig om de show cool te maken. Jammer.

Big Shrimpin on IMDb:

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: