T.I. And Tiny: The Family Hustle

T.I. heeft vijf platina platen platen, diverse filmrollen, reclamedeals en een strafblad op zak. Dat laatste had iets met drugs en wapens te maken of zo, doet er verder niet toe. In deze reallife zeep volgen we hem vanaf het moment dat hij uit de gevangenis komt. Geen gangster-shit maar zaken en familie is wat we daarna te zien krijgen.

Hij kan eindelijk weer naar huis waar zijn vrouwtje en zes kinderen zitten te wachten. Hij ziet z’n zoons voor het eerst American football en duikt natuurlijk het bed in met z’n vrouwtje Tiny. Wat betreft zijn carrière lijkt hij meteen de draad weer op te pakken. Nieuwe filmrol, nieuwe tracks, nieuwe samenwerkingen. Maar een oud concept op tv.

Je ziet een beetje hoe hij de balans probeert te vinden tussen werk en familie. Nieuwe carrieremoves in combinatie met kinderen opvoeden. Dat komt ons bekend voor, uit bijvoorbeeld Run’s House en The Osbournes. De overeenkomsten met andere reallife soaps zijn dan ook duidelijk. Het enige nieuwe is dat ze eindelijk een artiest genomen die redelijk dicht bij de top zit. En misschien nog wel veel cooler, een rapper die op het moment dat de opnames beginnen nog in jail zit.

Een beetje zoals in Free Kempi dus maar dan wat minder rauw. Geen drugs of wapens in beeld. Niet hangen met boys op hoek van de straat, maar van afspraak naar afspraak, dat kun je verwachten. Precies hetzelfde als wat we in tientallen andere programma’s zagen, maar dan met personen die op zich wel likable zijn en zich niet zo overdreven verwend gedragen. Best dope.

Tags:, , , , , , , , ,

een reactie op “T.I. And Tiny: The Family Hustle”

  1. DMZR 13 december 2011 bij 13:06 #

    lijkt me gruwelijk man wajoww.
    dmzr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: