Cuff’d – Leedvermaak ten top

Dronken jongeren waren nog nooit zo grappig. In de realityshow Cuff”d volgen we aantal politieagenten die dronken jongeren ophalen. De ene is betrokken bij een vechtpartij, de andere was dronken aan het rijden en weer een ander lag op straat te slapen. Allemaal komen ze op de achterbank van een politieauto terecht. En dan begint het pas echt.


De dronken jongeren schreeuwen, spugen, kotsen, slaan, schoppen en schelden naar alles wat beweegt. Ondertussen blijven de agenten rustig en proberen telkens weer een serieus gesprek met de zatlappen aan te gaan. Dat resulteert meestal in nog meer agressie maar vaak ook in overdreven huilpartijen.

Neem bijvoorbeeld een meisje dat op de vuist ging met een paar serveersters met hooters. In de politiewagen valt ze tot twee keer toe de cameraman aan. Wat doe je dan als agent? Peppersprayen die handel! Ja dan gaat ze dus janken. En als je op straat bent outgepasst, dan brengen ze je toch gewoon naar je moeder. En huilen dat die dronkenlap dan doet zeg.

De jongeren in dit programma staan voor lul. Echt zwaar voor lul. Lachen, brullen, gieren met jongeren die zo dronken zijn dat ze geen drie woorden meer achter elkaar kunnen zetten. De show lijkt wat dat betreft veel op voorganger Busted. Alleen in deze show zijn de jongeren allemaal al opgepakt en volgen we ze pas vanaf het moment dat ze in de politieauto stappen. Leedvermaak ten top. Leuk voor tijdens het indrinken ofzo.

Cuff’d on IMDb:

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: