Weed Wars – Grootste legale dealer ter wereld

Terwijl Nederland betutteld wordt met wietpasjes en besloten clubs met maximaal 1500 leden draaien in Californië gigantische coffeeshops. Onder de noemer medicinale wiet heeft de coffeeshop in deze realityshow maar liefst 94000 patiënten. Dit is de grootste legale dealer ter wereld.

Wat ze in ‘coffeeshop’ Harbor Side in de toonbank hebben liggen zal je hier nog nooit gezien hebben. Een magazijn zo groot als je bij een Albert Heijn XL zou verwachten. In de show laten ze alles zien, letterlijk alles. De kluis met meer dan honderd verschillende soorten wietzaad. De patiënten die de wiet komen kopen. Het magazijn vol wiet. Hoe en door wie de wiet geweekt wordt. En hoe de wiet opgerookt wordt natuurlijk.

Een dergelijke show over een Nederlandse shop zou gegarandeerd voor ophef zorgen. Laat staan in Amerika! De toko draait een omzet van 21 miljoen euro per jaar maar mag geen cent winst maken. Volgens de wetten van de staat Californië is het bedrijf legaal maar volgens de nationale overheid illegaal. Iedere dag kan de zaak binnengevallen worden en de baas de doodstraf opgelegd worden.

De personages in de show varieren van serieus tot niet serieus te nemen. Het zijn allemaal stoners. De ene baas heeft vlechtjes tot aan z’n navel de ander heet Dave Wedding Dress. Erger nog hij loopt altijd in een jurk. Vergeet niet, het is een realityshow. Die mensen bestaan echt. Dit moet je gewoon met eigen ogen zien.

 

 

Weed Wars on IMDb:

Tags:, , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: