The Exes – Feest der herkenning

We zien veel bekende gezichten in The Exes. Van de vier hoofdrollen kennen we er al drie. Wayne Knight, die dombo uit Seinfeld. Kristen Johnston, dat gekke wijf uit 3th Rock from the Sun. Donald Faison, beter bekend als Dr. Turk uit Scrubs. En dan hebben we nog een onbekende gast uit een paar wijvenseries en een blond chickie met een bijrolletje.

De drie mannen zijn allemaal gescheiden. Johnston speelt hun advocaat. Om de mannen te helpen stopt ze de singles bij elkaar in een appartement tegenover dat van haarzelf. Een beetje Friends-achtig of The Big Bang Theory-achtig, die twee appartementen tegenover elkaar. Eentje vol met vrouwen, de andere vol met mannen.

Donald Faison doet waar hij het beste in is; een player zijn. Wayne Knight doet waar hij het beste in is; een nerd zijn. Kristen Johnston doet waar zij het best in is; een raar wijf zijn. Die onbekende gast gedraagt zich als een wijf, gezien zijn cv (Lipstick Jungle, The Starter Wife, Three Sisters) zal dat ook wel zijn specialiteit zijn. Maar toch mist er iets.

Waarschijnlijk is het de originaliteit. De verhalen zijn wel OK maar de setting is totaal niet origineel. De acteurs spelen rollen die ze al hun hele carrière spelen en de grappen zijn vaak een beetje voorspelbaar. Een feest der herkenning dus in alle opzichten.

The Exes on IMDb:

Tags:, , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: