American Guns – Ready Aim Fire

Welkom bij Gunsmoke, uw speciaalzaak voor pistolen, revolvers, geweren, mitrailleurs, shotguns en sniper rifles. Dit familiebedrijf koopt, verkoopt en fabriceert vuurwapens. Voor de liefhebber.

Alles aan deze realityshow is fout. Het donkere kantoor met minstens twintig pistolen op het bureau. De helicoptervluchten om vijf geweren te kopen. De enorme explosies. De slowmotion kogelinslagen. De 17-jarige dochter die in hotpants en een opgeknoopt shirt met joekels van geweren schiet. Maar dat maakt het dus zo focking vet.

In de kelder van de winkel zit de wapenfabriek. Daar maakt een aantal metaalbewerkers nieuwe wapens from scratch. Af en toe best interessant. Voor de rest is het een beetje zoiets als Pawn Stars, waar men hun antieke wapens komt verkopen of nieuwe pistolen voor hun verzameling in komt slaan.

Zo nu en dan is de show nog best leerzaam. Zo laten ze iedere aflevering weer nieuwe dingen zien die leuk zijn om op te schieten. Denk aan waterbalonnen, koperen bellen, glaze potten en bowlingballen. Ook laten ze zien dat je een heel museum aan wapens kunt verstoppen achter zo’n boekenkast-deur. Vette shit smokey!

American Guns on IMDb:

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: