Hairy Bikers – Hillbilly roadtrip

Je kan vast al raden waar deze serie over gaat. Over eten. Ja deze show gaat dus echt over eten. Twee harige gasten gaan op een roadtrip, om te eten. Kwijlen bij flinke lappen vlees en gegrilde kippen.

De naam van deze show slaat echt nergens op. Ja het zijn twee harige gasten, en ze rijden op een motor maar daar heeft de serie helemaal niets mee te maken. Ze gaan vooral veel eten. Barbecuesaus proeven, kippetjes braden, lappen vlees grillen, kikkers roosteren, dat is het doel.

Verwacht geen inhoudelijk goede show. Verwacht geen culinaire hoogstandjes. Rednecks, hillbillys en vlees, dat is wat je krijgt daar in het zuiden. Doe ons dan maar weer gewoon Anthony Bourdain, die maakte in No Reservations tenminste boeiende roadtrips, om nog véél meer te eten dan deze gasten doen. Of die gasten van Long Way Round, die weten wat zadelpijn is.

In Amerika durven ze dit uit te zenden op History Channel omdat ze je kunnen vertellen hoe oud die ene barbecuezaak is. Laten we hopen dat het hier van de buis blijft. Dat ze weer lekker op de bank witte bonen met tomatensaus gaan zitten eten, viespeuken! Hier gaan we je niet eens een trailer van geven. Overigens niet verwarren met de Engelse editie, waar dit een remake van is. Die Engelsen zijn al een stuk beter.

Hairy Bikers on IMDb:

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: