Suburgatory – Vlucht voor de buurvrouw!

Het is de nachtmerrie van iedere echte man; wonen in een Deperate Housewifes-wijk. Het overkomt alleenstaande vader George en dochter Tessa. Ze verhuizen van de stad naar een buitenwijk waar Tessa al snel buitengesloten wordt op school en George belaagd wordt door de ene na de andere hitsige milf.

Ja een alleenstaande vader is gewild in zo’n barbiewijk. Iedereen probeert George te versieren maar die heeft daar niet zo’n trek in. De buren zijn nieuwsgierig, opdringerig en bemoeien zich overal mee. Alles moet perfect zijn en alles moet volgens hun regeltjes gedaan worden. Dit zorgt keer op keer voor grappige situaties waarbij George de dames probeert te ontlopen.

Dochter Tessa heeft het ook moeilijk in de nieuwe wijk. Op school lopen vrijwel alleen mode-tutjes rond maar Tessa is niet zo vrouwelijk aangelegd. Al snel denkt de hele school dat ze lesbisch is en wordt ze overal aangestaard. Ze verstopt zich dus liever op het toilet om een goed boek te lezen.

De hele serie gaat eigenlijk over het integreren in de buitenwijk. Er moet bijvoorbeeld verplicht een barbecue gegeven worden wil men je nog aankijken. George lijkt er af en toe niet zo veel moeite mee te hebben en laat zich makkelijk meeslepen in de gekke gewoontes van de buurtbewoners. Het is uiteindelijk Tessa die hem telkens weer met beide benen op de grond moet zetten.

Veel leuke situaties waarin de meeste mannen zich wel kunnen herkennen. Een vrouwenshow met mannenhumor. Leuk voor jou én je chick.

Suburgatory on IMDb:

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: