Afgelopen week op Uitzending Gemist

Jij was natuurlijk de hele week aan het leren, zuipen, werken en neuken. Daarom bij deze een overzichtje van wat je deze week gemist hebt op de Publieke Omroep. (Dat zijn die drie zenders die je normaal gesproken overslaat als je begint met zappen.)

Uiteraard kijk je Pownews. En Opsporing Verzocht natuurlijk, om te zien of er nog matties gezocht worden. Maar deze drie shows heb je waarschijnlijk nog niet gezien. Veel plezier zo op je vrije zondag!

  • Vrijdag op maandag

-> Vrijdag op maandag op Uitzending Gemist

In een reeks humoristische sketches neemt een groep acteurs in dit nieuwe programma de week door. Zo worden onder andere de occupy gemeenschap en de dierenpolitie gepersifleerd. Grappig en met Jennifer Hoffman dus altijd goed.

  • Mag ik U kussen?

-> Mag ik U kussen? op Uitzending Gemist

Alweer de laatste aflevering van een grappig seizoen vol sarcastische pick-up lines en lachwekkende versierpogingen. In deze afsluiter worden de rollen omgedraaid. Deze keer zijn het drie vrouwen die een man moeten versieren.

  • Pavlov: Marco Kroon

-> Pavlov: Marco Kroon op Uitzending Gemist

Het hele seizoen van dit programma viel tot nu toe een beetje tegen. Deze keer was ie wel boeiend. Onderwerp van de aflevering is Marco Kroon. Die gast die de militaire Willemsorde kreeg en vervolgens beschuldigd werd van van alles en nog wat. Moet één van de beste militairen zijn toch? In deze aflevering gaan ze uitzoeken hoe zijn lichaam en persoonlijkheid precies in elkaar zit. Hoe goed is zijn geheugen en hoe goed kan hij met angst omgaan?

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: