Thundercats – Katten versus hagedissen

Katten versus hagedissen, daar komt het op neer in de serie Thundercats. De katten waren altijd de baas maar daar komt verandering in als de hagedissen massaal het kasteel aanvallen met raketten, robots en een Trojaans paard. De koning van de Thundercats wordt gedood en zijn zoon Lion-O word de nieuwe Lord.

Thundercats!

De paar katten die overblijven moeten het kasteel ontvluchten en blijven achtervolgd worden door de hagedissen. De Thundercats hebben namelijk een of ander krachtig zwaard en dat willen de gladjakkers hebben. Op hun vlucht komen de katten voortdurend andere rare wezens tegen. Zo varen ze met piraten, lopen ze met eendags-plantjes, en vechten ze samen met een leger-generaal.

De tekenfilmserie is een remake van een gelijknamige serie uit 1985. Een stel ouwe rukkers zit te zeuren dat de serie er nu te hip uit ziet, maar dat zal ook wel de bedoeling geweest zijn. De animaties zijn cool en de personages ook. De verhalen zijn alleen niet altijd even vet.

Iedere aflevering is wat dat betreft een verrassing, de ene keer is ie geweldig de week erna valt ie tegen, maar over het algemeen zijn ze altijd wel een klein beetje spannend. De eerste aflevering blijft het best, maar de rest van het seizoen is ook wel leuk. Als je van dit soort onzin houdt tenminste…

Thundercats on IMDb:

Tags:, , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: