BMS – Meer drugs dan American football

Zakvagina’s, drugsfeesten en heel veel vrouwen. Je zou bijna vergeten dat Blue Mountain State om een American football team draait. BMS is op dit moment alweer aan zijn derde seizoen bezig en is nog steeds even bizar als het eerste.

Waar veel series na het begin in niveau dalen wordt BMS alleen maar beter. Het is als een langzaam opkomende trip die in zijn bizarheid steeds beter wordt. Verwacht dan ook geen intellectueel verantwoord niveau en zogenaamde levenslessen. Wel zijn er flink wat momenten om eens lekker tegen je dijen te kletsen. Wegens uiteenlopende redenen gaan we die magistrale grappen dan ook niet uit de spreekwoordelijke doeken doen. Het zijn van die momenten waar je gewoon bij had moeten zijn.

dibs!

Nu denk je wellicht “leuk en aardig dit, maar waar gaat die serie eigenlijk over?” Nou als je na die eerste zin niet denkt “dit moet ik zien” kun je waarschijnlijk beter doorlopen. Voor de minder tere zielen draait het dus zoals eerder gezegd om het football team van Blue Mountain State. In de serie is echter niet of nauwelijks football te zien, de mannen feesten liever. Gezien hoe vet hun feestje zijn wellicht terecht.

De boeiendste personages zijn toch wel de notoire vrouwenverslinder en lambal Alex Moran en leeghoofd Captain Thad Castle. Alex zit met een rol als reserve quarterback, maar maakt van het reserve zitten bijna een olympische sport. Geef hem eens ongelijk, hij kan feesten heeft een haast oneindige stroom vrouwen en hoeft alleen maar aanwezig te zijn. Stiekem is het echter Thad die de show steelt .De gespierde captain is een van de meest hilarische en bizarre personages die we in tijden hebben gezien. Een beer van een een vent met de hersens van een duif. Hij houdt er bizarre rituelen op na, gebruikt veel, maar dan ook heel veel drugs en loopt over van de ‘geniale’ ideeën.

Naast deze mensen lopen er nog een altijd geile mascotte en een psychonautische (.) kicker en oh ja hadden we dit al gezegd?; Véél mooie vrouwen! Echt waar, veel mooie vrouwen. Als comedy fan mag je deze serie gewoon niet laten lopen, Tenzij je niet van goede grappen, mooie vrouwen en drugs houdt.

Blue Mountain State on IMDb:

Tags:, , , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: