Unforgettable – Ongelofelijk ongeloofwaardig

Dit is weer zo’n typische Net5 detective serie. Een vrouwelijke agent met een belachelijk goed geheugen lost in haar eentje allerlei misdaden op. Niet alleen is het concept van female-cops een beetje uitgekauwd, deze show is gewoon zwaar ongeloofwaardig. Het geheugen van de agente is namelijk zo goed dat ze letterlijk iedere seconde van haar leven terug kan halen. Dikke bullshit dus.

Er zit niet veel actie in, de verhaallijnen zijn saai en de personages zijn veel te perfect. Ze hebben altijd gelijk en kunnen alles. Verwacht dus typische verhalen zoals je ziet in CSI, NCIS, Bones, Law & Order, Numbers en al die andere shows waar je al lang niet meer naar kijkt. Vervang alle leuke personages uit die series door een roodharige superwoman en je hebt Unforgettable.

Zoals je kunt verwachten van een woutenserie met een vrouw in de hoofdrol zit er flink wat drama in het verhaal. De agente probeert al jarenlang de moord op haar zusje te ontrafelen. En terwijl ze iedere andere random misdaad binnen een paar dagen opgelost heeft blijft de moord op haar zus een raadsel. Hoe typisch is dat.

Nee wij gaan Unforgettable weer snel vergeten. Als je dan toch onzin wilt verkopen, doe er dan een beetje actie of humor in. Dit verhaal is gewoon saai.

Unforgettable on IMDb:

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: