The Heart, She Holler – Voor de echte droogkloten

Deze show gaat echt nergens over. Letterlijk. Een uit de hand gelopen Koefnoen scetch, daar komt het nog het dichtste bij in de buurt. Ze noemen het comedy en horror. Er worden ook wel wat ledematen afgehakt en zo, maar de verhalen zijn te bizar om eng of ranzig te kunnen zijn. Voor de echte droogkloten.

De show speelt zich af in een Dukes of Hazzared achtig dorpje met alleen maar van die domme typetjes zoals Sheriff Roscoe P. Coltrane. De burgemeester van het dorpje gaat de pijp uit en laat op zijn begrafenis via een video-testament weten aan wie hij al zijn bezittingen en macht nalaat. Het dorpje is eindelijk een holbewoner achtige zoon die hij veertig jaar geleden achter een muur heeft gemetseld. Door middel van vooraf opgenomen videoboodschappen blijft de overleden vader zijn zoon opvoeden en opdrachten geven.

Die videoboodschappen zijn wel grappig maar daar blijft het dan ook bij. De volledige cast bestaat uit freaks en mongolen. Oppermongool is die grappige gast die ook Spence speelt in The King of Queens. De show is maar zelden grappig en gaat over het algemeen helemaal nergens over. Misschien leuk als je stoned bent ofzo. Beter kijk je gewoon Death Valley.

The Heart, She Holler on IMDb:

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: