2 Broke Girls – Heel veel punchlines

De een is altijd broke geweest, de ander is sinds kort broke. Samen zijn Max en Caroline 2 Broke Girls. Ze ontmoeten elkaar in het restaurant waar Max werkt en hebben meteen een hekel aan elkaar. Toch worden ze uiteindelijk niet alleen collega’s ze worden zelfs huisgenootjes én zakenpartners. Verwacht veel catfights en een waterval aan punchlines.

Max en Caroline zijn totaal verschillend en dat zorgt voor veel gebitch. Een echte haat-liefde verhouding. Max is duidelijk de grappigste van het stel. Simpelweg omdat ze overal schijt aan heeft. Ze haalt haar kleding bij een kringloopwinkel, zeikt haar baas en klanten af en laat het paard van Caroline uit alsof het een labrador is. Ohja, Caroline heeft ze een paard.

Caroline is wat serieuzer en blijft Max aansporen om een bedrijfje te beginnen. Ze blijkt aardig wat verkooptalent te hebben en helpt Max wat geld verdienen. Hoe meer er in het potje komt, hoe beter het tussen de twee lijkt te gaan. De eigenaar van het restaurant is ook een komisch type. De kleine Aziaat probeert in mee te gaan met de trends en chicks te fixen maar dat lukt niet echt.

De show is gelukkig wél met de tijd meegegaan. Zo zijn er referenties naar youtube en vinden ze ook in de show flashmobs al weer kut. Al met al is dit dus een grappige show in een leuke setting. Leuke personages en veel punchlines. De moeite waard dus.

2 Broke Girls on IMDb:

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: