Person of Interest – Big brother is watching

Jij bent slim. Zo slim dat je een machine gebouwd hebt voor de overheid. Met die machine worden alle burgers gevolgd. Beveiligingscamera’s, telefoon- en emailverkeer, alles wordt in de gaten gehouden. Niets blijft geheim. Aan het eind van iedere dag draait de machine twee lijsten uit, eentje met mogelijke terroristen, eentje met overige moordzaken. De overheid is alleen geïnteresseerd in het lijstje met terroristen. Wat zou jij doen met dat andere lijstje?

Nou ja je zoekt dus een meedogenloze moordmachine om die mensen te redden. John Reese is die gast. Ex-zwerver, ex-CIA hitman en expert in vechten, schieten en raadsels oplossen. Hij wordt gezocht door meerdere instanties en heeft er geen problemen mee om hoger op de most-wanted lijst te komen. Hij is een person of interest. Samen met de professor die de machine gebouwd heeft probeert hij de misdaden op te lossen nog voor dat ze gebeuren.

Er zitten wel een paar haken en ogen aan de machine. Het lijstje met moordzaken moet stiekem uit het systeem gehaald worden. Hierdoor blijven alleen de sofi-nummers van betrokken over. Niemand weet of dit de moordenaars of de slachtoffers zijn en wat er gaat gebeuren. Iedere aflevering vormt zich zo een spannend en onvoorspelbaar verhaal. Wie gaat wie vermoorden?

Origineel verhaal, leuke personages, veel actie en veel doden. Dit gaat hierna vast nog wel een paar seizoenen door. Big brother weet dat je dit vet gaat vinden.

Person of Interest on IMDb:

Tags:, , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: