Afgelopen week op Uitzending Gemist

Jij was natuurlijk de hele week aan het leren, zuipen, werken en neuken. Daarom bij deze een overzichtje van wat je deze week gemist hebt op de Publieke Omroep. (Dat zijn die drie zenders die je normaal gesproken overslaat als je begint met zappen.)

Uiteraard kijk je Neonletters. En Opsporing Verzocht natuurlijk, om te zien of er nog matties gezocht worden. Maar deze drie shows heb je waarschijnlijk nog niet gezien. Veel plezier zo op je vrije zondag!

  • VPRO Import: Presumed Guilty

-> VPRO Import: Presumed Guilty op Uitzending Gemist

Het Mexicaanse rechtssysteem deugt niet. Dat blijkt wel in deze docu. Een mexicaan wordt tot twee keer toe veroordeeld voor een moord waar geen enkel bewijs voor is. Er is wel bewijs dat hij geen pistool afgevuurd had, niet in de buurt was, het slachtoffer niet kende, aan het werk was, etc. etc. Lukt het hem op in hoger beroep vrijgesproken te worden?

  • Gonzo bij Occopy Amsterdam

-> Gonzo op Uitzending Gemist

Wat gebeurt er nou echt in dat Occupy kamp in Amsterdam? Een van de Gonzo verslaggevers bleef een weekendje kamperen om het uit te zoeken. En wat blijkt, het is dus gewoon een klein Nederland. Met verschillende groepen mensen, geweld, profiteurs en polen die niet willen integreren en zo. Lekker bezig daar..

  • De Top 2000 quiz

-> De Top 2000 quiz op Uitzending Gemist

Het aftellen is weer begonnen. De top 10 kunnen we wel voorspellen, maar gaat het dit jaar wel eerlijk? We zullen zien. De jaarlijkste Top 2000 quiz is alvast terug. Met Matthijs van Nieuwkerk en zo, je weet wel. Ken je klassiekers!

Tags:, , , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: