Pan Am – Stoute stewardessen in 1960

Welkom bij de Mile High club

In 1960, toen vliegtuigen nog speciaal waren, stonden de meisjes in de rij om stewardess te worden. Rond de wereld reizen op kosten van de zaak, wie wil dat nou niet? In Pan Am volgen we een paar van die stewardessen op hun weg naar succes.

Ze zijn niet allemaal zo braaf als je zou denken, die stewardessjes. De een is weggerend op haar eigen bruiloft om zo net als haar zus bij Pan Am te gaan werken. De ander doet stiekem klusjes voor de geheime dienst. Niet alleen maar glitter en glamour dus, maar ook nog een beetje spanning.

De belangrijkste personages in de serie zijn twee zusjes. De ene een ervaren stewardess, het jongere is zusje is nieuw bij Pan Am. Kate, de oudste zus, wordt benaderd door de CIA en gaat vervolgens voor hen opdrachten uitvoeren. Denk hierbij aan het afleveren van pakketjes en omwisselen van paspoorten en zo. Laura, het jongere zusje moet ondertussen haar moeder en ex weer onder ogen durven komen..

Het derde boeiende personage is Maggie, een wat losbandiger type. Wil koste wat kost president John F. Kennedy ontmoeten en houdt van hanengevechten. Leuk mens dus. Voor de rest zijn er nog wat verhalen over romances en vrouwen die opkomen voor zichzelf. Chicks die niet meer naar moeders luisteren en niet meer als lustobject gezien willen worden. Leuk voor je vriendin of zo.

Uiteindelijk is de serie best de moeite waard. Hij is een beetje girly af en toe maar misschien nou juist wel leuk om met je chick te kijken. Beter dan wat zij uitkiest waarschijnlijk.

Pan Am on IMDb:

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: