Misfits – Bierdrinkende, jointrokende superhelden

babe / superheld / crimineel / babe

De vijf hoofdrollen in de Engelse serie Misfits hebben maar één ding met elkaar gemeen, ze voeren samen een taakstraf uit. Al snel gebeurt er iets waardoor het een hechte groep wordt. Ze krijgen allemaal superkrachten. Oja, en ze vermoorden samen hun reclasseringsambtenaar, maar dat terzijde.

Handig, die krachten, maar er blijken ook flinke nadelen aan vast te kleven. Sommige krachten zijn behoorlijk storend in het dagelijkse leven en er nu moeten natuurlijk ook opeens badguys gepakt worden. Ze zijn weer terug in seizoen 3!

Er is wel een hoop veranderd inmiddels. Een van de leukste typetjes is vervangen door een gast met half zo veel swagger. Een heel nieuw blik aan superkrachten is opengetrokken en iedere aflevering gaat voornamelijk over het ontdekken van één van die powers. Niet alle krachten lijken even nuttig bij het in elkaar trappen van badguys maar toch komen er wel wat leuke verhalen uit voort. De rode draad in de serie wordt wel wat vager en moeilijker begrijpbaar.

Gelukkig is de serie er niet minder rauw op geworden. De taakstraffers schelden nog net zo veel als we gewend zijn en de reclasseringsambtenaar is nog steeds net zo’n grote klootzak als in de vorige seizoenen. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is even een shock, maar inmiddels ziet het er naar uit dat er toch nog wel wat vette shit gaat gebeuren. Althans als je van bierdrinkende, jointrokende, scheldende superhelden houdt.

Misfits on IMDb:

Tags:, , , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: