American Horror Story – Dikke freakshow!

De geesten van een tweeling, een klein mongooltje, een man met een gesmolten gezicht, een huishoudster die door mannen als geil wijf en door vrouwen als oude oma wordt gezien, een dochter die zichzelf snijdt, een vriendje die alles dood wil hebben en een vent in een sm-pak. Dit is pas een klein deel van de personages uit American Horror Story. Dikke freakshow!

Ja horror dus, zoals de naam al zegt. Er zit wel een drama-verhaaltje tussendoor maar er gebeurt vooral veel freaky shit. De enige normale mensen in de serie, een getrouwd stel met relatieproblemen, verhuist met hun dochter naar een oude villa. Al snel gebeurt er allerlei spooky stuff en dringen vage types zich op aan de familie.

Vrijwel iedereen die in het huis gewoond heeft is dood, vermoord, in stukken gehakt, verbrand, etc. De makelaar vertelt het ze, het kind met downsyndroom van de buren vertelt het ze, de man met het focked op gezicht vertelt het ze, maar toch willen ze er wonen. Dan vragen ze er om toch?!

Nou ja, er gaan dus veel mensen dood, en niet dood. Op bizarre wijze. Niet zoals je in Opsporing Verzocht ziet. Denk aan dingen met hakbijlen, geesten, slaapwandelen en duivelse beesten. Juist. Goed weg te kijken als je een sterke maag hebt. En duidelijk geen show om met je schoonfamilie te kijken.

American Horror Story on IMDb:

Tags:, , , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: