Allen Gregory – Een klein 7-jarig klootzakje

Allen Gregory is pas zeven maar nu al een diva. Het jongetje heeft twee rijke papa’s en een gigantisch huis. Het mannetje is altijd netjes gekleed in pak en wil overal de baas zijn. Als hij voor het eerst in zijn leven naar een openbare basisschool moet komt hij al snel in de problemen.

Prop dat maar eens in broodtrommel

Hij is arrogant, gemeen, bot, opdringerig en probeert iedereen te manipuleren. Dat valt niet bij iedereen in de smaak en dus wordt hij al snel gepest. Allen Gregory wil koste wat kost de directrice te versieren en claimt uiteindelijk zelfs dat hij een sextape van hun twee heeft. Keer op keer weet hij mensen in verlegenheid te brengen. Je haat hem of je vindt hem cool.

Eerlijk, je moet er van houden. Dit is niet zo’n typische Simpsons, Family Guy of Futurama cartoon. En Allen is niet de typische zevenjarige. Hij is meer een mix van Stewie en Elton John ofzo. De show heeft wat meer inhoud. Er komen in ieder geval niet aan de lopende band flashbacks voorbij of typetjes om de hoek om hun one-liners te spitten. Voor de rest leeft Allen gewoon echt in z’n eigen volwassen wereldje.

Grappig zijn ook de verhalen over de ouders van Allen, een overdreven nichterig stel. En zijn zusje, een Cambodjaans adoptiekind. Al met al is het eigenlijk gewoon een getekende sitcom die met een flinke korrel zout genomen moet worden. Kijk maar of je het wat vindt.

Allen Gregory on IMDb:

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: