Man Up – Sitcom in een smarthphone hoesje

Fokking 1337 !

“Ik wil nooit volwassen worden”, ieder kind heeft het wel eens geroepen. Terwijl je vroeger nog vrij was op woensdagmiddag moet je later poepluiers verschonen en belastingformulieren invullen. Dat geldt ook voor de drie mafkezen in Man Up, die zo tussen het gamen door af en toe ook nog wat aan het huishouden moeten doen.

Kenny, Craig en Will, eigenlijk zijn het nog steeds jongetjes. De collega’s zitten het liefst de hele dag op de console te knallen terwijl ze op teamspeak de week doornemen. Helaas zijn ze al in de dertig dus moet er ook gewerkt worden. Will moet een gezin onderhouden terwijl de antie-helden Craig en Kenny hun grote (ex)liefdes proberen te vergeten. Dat is minder makkelijk dan gezegd voor Kenny, zijn ex-vrouw komt nog dagelijks bij Will over de vloer.

In iedere aflevering blijkt dat de drie mannen nog veel te leren hebben. Als Kenny bijvoorbeeld eindelijk weer door één deur kan met z’n ex neemt zij een grote gespierde neger mee als date. In het begin is Kenny zwaar jalours maar al snel ontdekt hij dat hij nog veel kan leren van zo’n ‘echte man’. Will pakt het anders aan, die gaat iedere dag na het werk een half uurtje staken met zijn mede ‘Hells Dads’ ergens in een gangmarkt van de supermarkt. Daar wordt hij na een tijdje ontdekt door zijn vrouw die hem volgt via een gps-tracker op z’n telefoon.

De vrouwen in de show denken ook niet altijd alles even goed door. Zo geeft de ex van Kenny haar nieuwe lover een iPhone. Om er voor te zorgen dat hij de telefoon ook daadwerkelijk gaat gebruiken maakt ze hem zó verslaafd aan Angry Birds dat hij haar vervolgens helemaal negeert. Dat moet dan natuurlijk weer gefixt worden.. Kortom, sitcom verhaaltjes in een smarthphone hoesje. Zeker de moeite waard. Oja en heel grappig, niet geheel onbelangrijk toch?

Man Up on IMDb:

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: