The Secret Circle – Hete heksenchicks

Nice toch?

De zes tieners in The Secret Circle hebben alles behalve het normale tienergezeik. De chicks daar zijn zó heet, dat ze met hun gedachte op afstand water kunnen laten koken. Of misschien komt dat gewoon omdat het heksen zijn. De blonde Cassie moet al dat geheks nog ontdekken en dat blijkt niet mee te vallen.

Cassie is nieuw in het dorpje Chance Harbor in Washington en weet niks van hekserij. Al in de eerste aflevering blijkt dat ze behoorlijk gewild is bij vijf populaire tieners. Er zijn namelijk precies zes heksen uit verschillende families nodig om echt lijpe shit te kunnen doen, en laat Cassie nou net nummetje zes zijn. Dat weet ze zelf nog niet, maar uiteindelijk komen de vier hete heksenchicks (1, 2, 3 & 4) en een paar boys bij elkaar om samen een geheim clubje te vormen.

De groep tieners traint hun krachten maar de oudere heksen zijn daar niet zo blij mee. Cassie probeert uit te vinden wat er allemaal aan de hand is en wie haar moeder vermoord heeft. Collega-heksen struggelen met verliefdheid en ook bij de volwassen heksen verloopt niet alles even soepel. Een flinke machtsstrijd met heksenkrachten is het gevolg.

Er zit niet echt heel veel actie in de serie. Af en toe wordt er iemand van een rots gepleurd en laten ze iemand van afstand stikken, maar thats it. Gelukkig zijn de verhaallijnen zo ook al best cool en de cast is echt geweldig. Alles bij elkaar is het een beetje een nieuwe Charmed, met jongere, knappere, actrices. Niet de vetste serie ever, maar al met al dus best lekker weg te kijken.

The Secret Circle on IMDb:

Tags:, , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: