Fresh Meat – Los gaan in een studentenhuis

Fresh Meat

In een studentenhuis waar al twee creeps wonen neemt een stel eerstejaars hun intrek. Het huis is gehorig en in vrijwel iedere muur zit een ‘glory hole’. Privacy is er dus niet bij. Er wordt flink gezopen, geneukt en geblowd. Een typisch Engelse serie dus.

Het onschuldige meisje uit de groep eindigt al de eerste avond in bed met een huisgenoot en in de loop van de serie doet iedereen van alles met elkaar. Veel ongemakkelijke situaties zijn het resultaat. Er wordt meer gefeest dan geleerd en de verhaallijnen zijn niet echt diepgaand. Het gaat toch vooral over sex en bizarre liefdesperikelen.

Zoals dat hoort in een Engelse serie bestaat de cast voor vrijwel de helft uit complete mafkezen. Een van de eerstejaars chicks lijkt altijd strak te staan en een van de creeps in het studentenhuis komt nooit uit z’n kamer. Dan is er nog een gast met meer zelfvertrouwen dan hij verdient en een meisje dat zo onzeker is dat er bijna geen zinnig woord uit komt. Om over de tweede creep nog maar te zwijgen.. Gelukkig zitten er ook nog een paar, min of meer, normale types tussen.

Met maar acht afleveringen is dit een kort eerste jaar, maar er komt sowieso een tweede seizoen. Als je houdt van Engelse series zoals Skins en Shameless is dit zeker het terugkijken waard. Een klein beetje voor de liefhebber dus.

Fresh Meat on IMDb:

Tags:, , , , , , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: