Flying Wild Alaska – Pizza’s bezorgen met een vliegtuig

De Familie Tweto

Ja je moet wat hè, als je daar in Alaska woont waar de zon twee maanden per jaar gewoon helemaal niet op komt. Je ballen vriezen er af en je hebt honger. Gewoon pizza bestellen toch? Klinkt makkelijker dan het is. Flying Wild Alaska leert ons namelijk dat alles daar met het vliegtuig bezorgd moet worden, zelfs pizza.

In het eerste seizoen konden we al zien hoe de piloten van Era Alaska een bruidstaart, jagers, voedsel en post op hun bestemming afleverden. In het tweede seizoen zien we vaccins en pizza voorbijkomen. Gelukkig blijf het niet alleen bij het vervoeren van rariteiten.

De serie focust op het hele bedrijf van de familie Tweto en met name dochter Ariel steelt de show. In het tweede seizoen wil ze pilootje spelen maar dat valt nog niet mee. Voormalig pro-skateboarder John Ponts scoort daarin ook een flinke rol als instructeur. Maarrrr dat is nog niet alles, af en toe blijkt dat gevlieg nog best gevaarlijk wat dan natuurlijk heel spannend en zo is. Wat dacht je van landen op landingsbaan van ijs?

Tenslotte krijgen we een flinke dosis eskimo-cultuur mee. Dat klinkt misschien een beetje saai, maar meestal blijkt dat nog best grappig. Kende je bijvoorbeeld Stink Flipper al? Dat is een eskimo-delicatesse waarbij een stel vinnen van een zeehond in een gat in de grond gestopt worden. Daar liggen ze dan een paar maanden te rotten tot ze echt zwaar hard stinken. Opgraven, even koken en voila. Smakelijk!

Overigens heeft Ariel Tweto ook ooit meegedaan aan de Amerikaanse Wipeout. Als je d’r ooit in Flying Wild Alaska aan het werk hebt gezien kun je al wel voorspellen hoe dat haar af ging. Ze pownt die rode ballen zwaar hard, maar dan.. Kijk zelf 😉

Flying Wild Alaska on IMDb:

Tags:, , , , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: