Gold Rush Alaska – 40 graden goudkoorts

Behaarde macho's met 40 graden goudkoorts

Als je je kut voelt, denkt dat je het slecht hebt of het vermoeden hebt dat je dom bent. Kijk deze shit en je voelt je meteen weer prima. In de reality-serie Gold Rush Alaska komt een groepje Amerikanen bij elkaar. Ze zijn blut, dom en behaard en zien nog maar één optie om er bovenop te komen. Goud graven in Alaska.

In het eerste seizoen gaat de groep, die makkelijk rijk denkt te worden, keihard op hun bek. Ze halen slechts een paarduizend dollar aan goudkleurig poeder uit de grond. Niet eens genoeg om de enorme lading wapens die ze mee brachten van te betalen. In plaats van eieren voor hun geld te kiezen gaan ze in het tweede seizoen nog een keer op goudjacht. En natuurlijk gaan ze ook dit keer weer gewoon keihard op hun bek.

Al in de eerste aflevering van seizoen twee blijkt dat de groep ook dit jaar weer een seizoen lang gaat bekvechten. Zelden heb ik een groep volwassenen zo hard zien falen. De grote klompen goud waar ze op hopen gaan ze vrijwel zeker niet vinden. Gelukkig is de producent van de serie niet zo dom als de typetjes die hij volgt. In plaats van al zijn eieren in één mandje te gooien loopt de producent ook mee bij twee andere goudmijnen, waar echte mannen volwassen-mannen-werk uitvoeren.

Nu krijgen we dus eindelijk te zien wat we in het eerste seizoen al hadden gewild. Mensen die daadwerkelijk goud opgraven. Ster van dit seizoen is de zeventien-jarige Parker Schnabel die de Gold Nugget Mine van zijn opa overgenomen heeft. In een week tijd graaft hij meer goud op dan de goudkoorts-patientjes in een heel seizoen deden. Laat die kneuzen dus achterwegen en laat gewoon zien hoe deze gast echt rijk wordt!

Kijken als: je er aan herinnerd wilt worden hoe slim je zelf bent of gewoon wilt zien hoe hard andere mensen falen.

Gold Rush Alaska on IMDb

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: