Afgelopen week op Uitzending Gemist

Jij was natuurlijk de hele week aan het leren, zuipen, werken en neuken. Daarom bij deze een overzichtje van wat je deze week gemist hebt op de Publieke Omroep. (Dat zijn die drie zenders die je normaal gesproken overslaat als je begint met zappen.)

Uiteraard kijk je Neonletters. En Opsporing Verzocht natuurlijk, om te zien of er nog matties gezocht worden. Maar deze drie shows heb je waarschijnlijk nog niet gezien. Veel plezier zo op je vrije zondag!

  • De Man Met de Hamer

-> Man met de Hamer op Uitzending Gemist

De Serious Request bedelacties zijn weer van start gegaan met dit nieuwe BNN programma. In de studio zit een stel BN-ers die zinnen aan moeten vullen met iets creatiefs. De persoon die het banaalste idee op weet te schrijven mag dit ook daadwerkelijk uitvoeren, voor geld. Ruben Nicolai is de veilingmeester. Spelers zijn: Eddy Zoey, Dean Saunders, Thomas Berge, Horace Cohen, Edo Brunner, Arie Koomen, Nicolette Kluijver, Do en Vieze Fur. Speciale gasten in deze eerste week zijn Britt en Ymke.

  • Het Uur van de Wolf: Beethoven in Congo

-> Het Uur van de Wolf: Beethoven in Congo op Uitzending Gemist

Als je in Nederland besluit dat je viool wilt gaan spelen fiets je even naar een winkel en koop je er een. In Kinshasa, de hoofdstad van Congo, is dat niet zo vanzelfsprekend. Deze uitzending gaat over een symfonieorkest dat geteisterd wordt door stroomstoringen en falende apparatuur. Toch zetten de muzikanten alles op alles om hun doel te bereiken; Een groot openluchtconcert geven en daar de Negende symfonie van Beethoven spelen.

  • De Pelgrimscode

-> De Pelgrimscode op Uitzending Gemist

Ik ben altijd liefhebber geweest van realityshows, zeker als daar een beetje bij gereisd moet worden zoals ze hier in Peking Express en 71° Noord deden en zoals ze dat in Amerika, Australië en Azie doen bij The Amazing Race en Expedition Impossible. Dat uitgerekend de EO (Evangelische Omroep) dan zo’n show uitzendt maakt mij blij. Natuurlijk heeft het hele spel te maken met het geloof, maar dat maakt de opdrachten niet minder cool. Inmiddels al de tweede aflevering van seizoen twee, dus even terugkijken als je nog niet bij bent. Deelnemers zijn: Manuela Kemp, Syb van der Ploeg, Arijan ‘Adje’ van Bavel, Elise van der Horst, Robin Zijlstra, Mohammed Chaara, Mirjam Sterk, Winston Post, Nelli Cooman en Cystine Carreon.

Tags:, , , , , , , , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: